استقبال ترکها ازبر پایی مراسم عیدقربان با رعایت تمامی تدابیر کرونایی

همانطور که میدانید عید قربان یکی از مهمترین اعیاد ترکیه است ولی امسال حال هوای همیشگی را ندارد وباید گفت اعیاد اصلی مردم ترکیه عید فطر و عید قربان است که برایشان بسیار محترم و ارزشمند است .
به گزارش مرکز خدمات ترکیه TSC با شیوع ویروس کرونا در تمام نقاط دنیا ،امسال بر پایی اکثر مناسبت ها و اعیاد همانند سالهای قبل نیست.
یکی از این اعیاد عید قربان است که برای شهروندان ترکیه از اهمیت ویژ ها ی بر خوردار است و همه ساله در این ایام که معمولا با تعطیلات 10 روزه جشن گرفته می شود شور و هیجان خاصی را به همراه دارد و حتی توریست ها از اقصی نقاط دنیا برای این مناسبت به ترکیه سفر می کنند اما ظاهرا امسال توریست های ایرانی از این حضور در این ایام در ترکیه بخاطر ویروس کرونا و بسته بودن مرزها محروم و بی نصیب ماندند.
به گزارش خبر نگار ما مردم ترکیه از هفته ها قبل با چراغانی کردن مناره مساجد، کوچه و خیابانها، خانه تکانی و پختن غذا و شیرینی های ویژه خود را براى برگزاری هر چه بهتر عید قربان آماده میکنند. هر چند امسال بخاطر مشکلاتیکه کرونا برای مردم دنیا ایجاد کرده ،مردم ترکیه نیز باید این اداب را متفاوت با گذشته بر گزار کنند و با حفظ رعایت نکات بهداشتی پروتکل های خاص به استقبال این عید بزرگ بروند.
وزیر بهداشت ترکیه هم چند روز پیش به شهروندانش توصیه کرد ه که عید قربان را با رعایت تمامی تدابیر کرونایی برگزار کنند.البته ذکر این نکته ضروری است که ترکیه بسیار در مهار این ویروس کشنده موفق عمل کرده و بر اساس اخرین امار تعداد فوتی ها و حتی مبتلایان به کوید 19 کاهش چشمگیری داشته است.
فخرالدین کوجا، با اشاره به کاهش موارد ابتلا به ویروس کرونا و لزوم تداوم این روند در عید قربان گفت: نماز عید قربان باید با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و در فضای باز مساجد اقامه شود. مردم هنگام زبح قربان و توزیع گوشت نیز اصول بهداشتی را بیش از همیشه رعایت کنند.
وی با اشاره به اینکه افراد بالای 65 سال و یا مبتلا به بیماری های مزمن در طول عید قربان نباید به دید و بازدید رفته و با افراد تماس برقرار کنند٬ تصریح کرد: تبریکهای عید بزرگ و ضیافتهای غذایی شلوغ نیز نباید برگزار شود. تعداد بازدیدها محدود شود و بازدیدهای عید نیز از طریق تلفن انجام گیرد.
کوجا خاطرنشان کرد: کاهش موارد جدید ابتلا به زیر 1000 نفر در روز٬ عاملی روحیه بخش و یک مزیت در مبارزه با همه گیری است. تعداد روزانه ابتلا به کرونا با بهبودیافتگان از این بیماری برابر شده است. باید آمار موارد جدید را کاهش داده و شکاف را بیشتر کنیم.
ترکها برای این اعیاد منزل را تمیز کرده و لباسهای نو تهیه میکنند و مانند ایرانیان در نوروز به دیدن بزرگان و اقوام میروند.

طبق عرف مرسوم از مهم ترین و اولین برنامه مردم ترکیه در عید قربان دیدار از خانواده هایى است که یکى از نزدیکان آنان در فاصله عید فطر و عید قربان فوت کرده است.
به گزارش خبر نگار ما در ایام عید قربان ترکیه، ایرانی ها همه ساله حضور پر رنگی داشتند و متاسفانه با بسته شدن مرزها بسیاری از همنوطنان همچنان منتظر بازگشایی مرزها می باشند و امیدواریم با از بین رفتن ویروس کرونا این میهمان ناخوانده مجددا پروازها از سر گرفته شود .
اسفند ماه سال گذشته بسته شدن مرزهای هوایی و زمینی ایران و ترکیه به دلیل شیوع کرونا مردم را غافلگیر کرد و این موضوع شرایط نا مطلوبی را برای انان ایچاد کردبه بطوری که برخی نگران تحصیل عده ای زمان سپری شدن تاریخ مصاحبه یا راندوو جهت اخذ اقامت را از دست دادند و گروهی دیگر کارهای نیمه تمام از جمله ثبت شرکت- خرید ملک و ….داشتند که همین جا باید گفت امیدواریم با توجه به تلاش مقامات دو کشور بزودی این مرزها باز شوند .
در پایان اگر مایل به دریافت مشاوره در خصوص خرید ملک-ثبت رسمی و قانونی ازدواج – طلاق- اقامت دائم و موقت-ثبت شرکت و مهاجرت-و کسب و کار و سرمایه گذاری هستید می توانید با مرکز خدمات ترکیه TSC سوالات خود را از طریق واتس با کارشناسان ما مطرح نمایید و پاسخ لازم را در اسرع وقت دریافت نمایید.