اخبار

تشخیص کرونا از بازدم افراد توسط یک ایرانی

تشخیص کرونا از بازدم افراد توسط یک ایرانی

شیوع ویروس کرونا هر روز با علائم جدید افراد زیادی را مبتلا میکند. به طوری که علاوه بر تب و تنگی نفس که مهمترین علامت شناسایی بیماران بود ،اخیرا با گرم شدن هوا خود را با علائم گوارشی نشان میدهد. و این در حالی است که اخیرا بسیاری از مبتلایان حتی بدون این علامت بودند. که به گفته بسیاری از متخصصان این موضوع نگران کننده است.

اما در قالب یک کار تیمی که با همکاری محققانی از کشورهای فرانسه، آلمان، آمریکا و ترکیه صورت گرفت ، مرضیه موسی زاده، دانشجوی دکتری نانوبیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس،موفق به ارائه طرحی برای شناسایی ویروس در بازدم افراد مبتلا به کووید ۱۹ شد که طرح مذکور در هکتون بین المللی EUvsVIRUS رتبه نخست را به خود اختصاص داد.

طرح مرضیه موسی زاده در خصوص تشخیص کرونا

به گزارش مرکز خدمات ترکیه TSC از خبر گزاری ها ،هکتون بین المللی EUvsVIRUS ۲۴ تا ۲۶ آوریل ۲۰۲۰ از طرف European Innovation Council برای مقابله با کرونا برگزار شد که نزدیک به ۲۰۹۰۰ نفر از ۱۴۱ کشور در آن شرکت کردند. این افراد به صورت کار تیمی بر روی پروژه های مرتبط فعالیت کرده که در نهایت ۲۱۵۰ طرح در ۶ حوزه مختلف و ۳۷ زیرگروه ثبت شدند.

از بین طرح های ثبت شده، ۱۱۷ طرح انتخاب شدند. که از آن میان، ۶ طرح اصلی و در هر زیر گروه نیز سه برگزیده معرفی شدند. مرضیه موسی زاده دانشجوی دکتری نانوبیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس در قالب تیمی از کشورهای فرانسه، آلمان، آمریکا و ترکیه، طرح Instant SARS-CoV-۲ breathalyzer را ثبت کردند که در گروه Health & Life و بخش Cheap rapid test موفق به کسب رتبه نخست شد.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، این طرح مربوط به ساخت دستگاه اپتوفلوئیدیک با استفاده از آنتی بادی علیه spike protein ویروس و پارتیکل‌های فلوئورسانت است که می‌تواند ویروس را در بازدم افراد مبتلا به کووید-۱۹ شناسایی کند.

تشخیص کرونا از بازدم

این در حالی است که تاکنون درمانی برای این ویروس ناشناخته پیدا نشده. ومقامات بهداشتی برخی از کشورها از استفاده آمپول دگزا متازون برای درمان موقت آن نام بردند. که البته هنوز رسما اعلام نشده است.

ولی همانطور که در گزارشهای قبل به ان پرداختیم رقابت بر سر تولید واکسن همچنان ادامه دارد اما تا امروز هیچ درمان انتخابی موثری برای کرونا وجود ندارد.

اما بسیاری از متخصصان درباره مباحث مطرح مبنی بر میزان اثرگذاری دگزامتازون بر درمان کرونا، معتقدند: استفاده از دگزامتازون در بیماران سرپایی مبتلا به عفونت‌های حاد دستگاه تنفسی فوقانی باعث سرکوب شدید سیستم ایمنی فرد مبتلا شده و استعداد ابتلا به عفونت‌های مختلف را در این افراد افزایش می‌دهد

بنابراین تزریق و تجویز دگزامتازون در بیماران سرپایی مبتلا به عفونت‌های حاد دستگاه تنفسی فوقانی به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. پزشکان عمومی و متخصص به هیچ عنوان نباید برای این بیماران دگزامتازون تجویز کنند.

جالب آنکه از زمانی که این موضوع مطرح شد، عده‌ای آمپول‌های دگزامتازون خریدند و فکر می‌کنند اگر دگزامتازون تزریق کنند، دیگر به کرونا مبتلا نمی‌شوند. این اقدام اصلا منطقی نیست.

در پایان اگر مایل به دریافت مشاوره در خصوص خرید ملک در ترکیه -ثبت رسمی و قانونی ازدواج در ترکیه – طلاق- اقامت دائم و موقت-ثبت شرکت در ترکیه و مهاجرت-و کسب و کار و سرمایه گذاری هستید می توانید با مرکز خدمات ترکیه TSC سوالات خود را از طریق واتساپ با کارشناسان ما مطرح نمایید و پاسخ لازم را در اسرع وقت دریافت نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا