اقامت و شهروندی ترکیه

چگونه می توان در ترکیه اقامت گرفت؟

این سوال اکثر مسافرانی است که قصد عزیمت به ترکیه را دارند.بر اساس قوانین فعلی ترکیه اگر شخصی بیش از 90 روز بخواهد در ترکیه بماند می بایست کارت اقامت دریافت کند در غیر اینصورت امکان دیپورتی به مدت 5 سال را خواهد داشت.
در واقع ایرانیانی که به ترکیه سفر می‌کنند، تنها برای ۹۰ روز می‌توانند با پاسپورت ایرانی در ترکیه اقامت داشته باشند و این جزو شرایط و قوانین مهم ترکیه است.

لذا برای چگونگی پروسه دریافت اقامت نیز توصیه میشود با مشاوران مرکز خدمات ترکیهTSC از طریق واتس اپ یا اینستا گرام ارتباط لازم را برقرار نمایید.

همچنین در کنار این شرط(الزامی بودن کارت اقامت بیش از 90 روز)، دولت ترکیه برای تشویق خارجیان به سرمایه‌گذاری در این کشور، تصمیم گرفته به کسانی که ملکی را خریداری یا اجاره می‌کنند، اقامت یک ساله اعطا کند که برای خرید ملک نیز باید با گرفتن مشاور مربوط این کار انجام شود تا متضرر نشویید.

برای بسیاری نیز این سوال مطرح هست که چگونه میتوان شهروندی گرفت؟

در پاسخ به این سؤال باید گفت اقامتی که دولت ترکیه به خاطر خرید یا اجاره خانه در این کشور به خریداران می‌دهد، از نوع موقت بوده که البته قابل تمدید است.

افرادی که در کشور ترکیه خانه می‌خرند، می‌توانند به مدت یک سال اقامت موقت دریافت کنند. اگر بعد از گذشت یک سال همچنان صاحب خانه باشند و سند آن نیز به نامشان باشد، می‌توانند اقامتشان را برای یک سال دیگر تمدید کنند.
ضمنا طبق اصاحات قانونی هر خارجی با خرید ملکی به ارزش 250 هزار دلار امریکا یا بیشتر می توان شهروندی ترکیه را کسب نماید.

آیا خرید خانه با وام بانکی صحت دارد؟

با کمک از مشاوران مرکز خدمات ترکیهTSC می توان راهنمایی های لازم را دریافت کرد اما آنچه مهم به نظر میرسد آن است که باید بعنوان متقاضی دریافت وام خرید ملک درخواست خود را به بانک مورد نظر ارائه دهید. در واقع ابتدا باید افتتاح حساب بانکی داشته باشید که این مورد هم باید توسط مشاور حقوقی انجام می شود .

بانک مربوطه پس از بررسی درخواست و تأیید سند ملک مورد نظر قراردادی را با شما امضا کرده و در نهایت وام را به فروشنده پرداخت می‌کند. البته بانک‌های ترکیه در حالت عادی به کسانی که پاسپورت ایرانی داشته باشند وام نمی‌دهند؛

بعضی از بانک‌ها نیز با وجود آن که به افراد ایرانی خدمات بانکی ارائه می‌دهند و برای آن‌ها حساب باز می‌کنند، اما به آن‌ها وامی برای خرید خانه پرداخت نمی‌کنند.

برای خرید ملک در ترکیه با وام بانکی، باید در این کشور برای خود کاری را دست و پا کنید؛ این کار معمولاً از طریق ثبت شرکت و ارائه‌ی صورت‌های مالی به بانک‌ها انجام می‌شود. همچنین با دریافت اقامت کاری نیز می‌توانید از وام خرید خانه بهره‌مند شوید.

خانه های پیش فروش

البته راه‌های دیگری برای خرید خانه در ترکیه بدون دریافت وام بانکی نیز وجود دارد که خرید خانه از پروژه‌های در حال ساخت یکی از این راه‌ها محسوب می‌شود؛ در این صورت باید ۲۰ تا ۳۰ درصد هزینه خانه در حال ساخت را در ابتدا پرداخته و مابقی مبلغ را بر اساس جدول زمانبندی توافقی به صورت قسطی پرداخت نمایید.

مزیت این راه آن است که مجبور نیستید مانند باز پرداخت وام‌های بانکی، سودی را پرداخت کنید. راه دیگر خرید خانه در ترکیه، خرید از پروژه‌هایی است که آماده تحویل هستند؛ هزینه‌ی این پروژه‌ها حداقل یک ساله و حداکثر پنج ساله پرداخت می‌شود که سند خانه پس از تسویه‌ی کامل به نام مشتری زده خواهد شد.

لازم به ذکر است که وام‌های بانکی برای خرید خانه، به میزان حداکثر ۷۵ درصد ارزش ملک به متقاضیان پرداخت می‌شود و بازپرداخت آن حداکثر ده ساله خواهد بود.

در این راستا نیز مشاوران مجرب مرکز خدمات ترکیهTSC در کوتاهترین و سریعترین زمان راهنمایی های لازم را خواهند داشت و شما می توانید با کمک گرفتن از کارشناسان ما از نحوه خرید در دیگر شهرهای ترکیه از جمله استانبول، آنکارا و ازمیرو… با خبر شوند .
در پایان این نکته را به خاطر داشته باشید که قیمت خانه ارزان در ترکیه تنها عامل تعیین‌کننده نیست؛ اگر شما هم بدنبال خرید خانه در ترکیه هستید، احتمالاً اولین عبارتی که برای جستجو به نظرتان می‌رسد قیمت خانه ارزان در ترکیه است!

اما باید مواظب باشید که در دام خانه‌های با قیمت پایین نیفتید؛ زیرا برخی از این خانه‌ها بدهی‌های قبلی دارند که احتمالاً شما از آن اطلاعی ندارید. دسترسی‌های مناسب، نگهبانی شبانه‌روزی، امکاناتی مانند باشگاه، رستوران، مدرسه و… از جمله مواردی است که باید قبل از خرید خانه در ترکیه به آن‌ها دقت کنید.

همچنین ویژگی‌های خانه مورد نظر و منطقه مربوطه باید به گونه‌ای باشد که در روند گرفتن سند به نام خودتان با مشکلی مواجه نشوید. بهتر است قبل از اقدام به خرید خانه در ترکیه با مشاوران با تجربه مرکز خدمات ترکیهTSC ارتباط برقرار کرده و پاسخ سوالات خود را دریابید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا