داشتن دیپلم شرط ورود برای تحصیل در دانشگاههای ترکیه

بعد از خرید ملک و اخذ اقامت در ترکیه ،تحصیل در این کشور گزینه ای است که طرفداران زیادی دارد و ترکیه سرویس سعی دارد با این گزارش راهنمای مناسبی برای مخاطبان این سایت باشد.
مدرک زبان ترکی برای تحصیل در دانشگاههای ترکیه
به گزارش مرکز خدمات ترکیهTSC همانطور که قبلا هم به آن اشاره شد ،الویت اصلی برای ورود به دانشگاههای ترکیه ،تسلط به زبان ترکی است. و در خصوص گذراندن دوره تومر مفصل به آن پرداخته شد.
در واقع گذراندن دوره تومر حکم پیش دانشگاهی برای متقاضیان است و اگر موفق به اخذ مدرک تومر در سطوح مختلف شوید می توانید در آزمون های مربوط به رشته تحصیلی تان شرکت کنید.

و این نکته را هم بدانید که تدریس رشته های تحصیلی در اکثر دانشگاههای ترکیه به زبان ترکی و انگلیسی است اما به زبانهای دیگر هم تدریس می شود.
بعد از گذراندن دوره تومر ،یکی از ملزومات اخذ پذیرش ،داشتن مدرک تحصیلی پایان دبیرستان یا همان دیپلم است. و اگر داوطلبی برای ادامه تحصیل در مقطع لیسانس وارد این کشور شود، باید حتما فارغ التصیل باشد.
تحصیل در دانشگاههای ترکیه
ارایه دروس در هر رشته تحصیلی همانند ایران به صورت ترمی – واحدی است و معمولا هر سال 3 ترم تحصیلی می باشد .لازم به ذکر است بر اساس قانون ترکیه ،موسسات عالی در این کشور متعهد شدند که سالانه حداقل 4500 دانشجوی خارجی غیر ترک را پذیرش کنند.
پس از ارائه دیپلم دبیرستان متقاضی می بایست در آزمون yos شرکت کند.yos کلیه امور مربوط به انتخاب و جایگزینی دانشجویان خارجی در دانشگاه های ترکیه است و 2 بخش دارد .

بخش اول شامل آزمون هوش- استعداد- ریاضی- فیزیک- شیمی- زیست شناسی- و.. است و شما میبایست با مسلط بودن به زبان ترکی این آزمون را در زمان تعین شده پشت سر گذاشته و نمره لازم را کسب کنید.
قسمت دوم آزمون نیز مربوط به سطح اطلاعات متقاضی به زبان ترکی است که سطح داوطلب با A-B سنجیده می شود.
اما در صورتی که متقاضی خواستار تحصیل در مقاطع بالاتر از لیسانس باشد می بایست آزمون ALES را بگذراند .پس با داشتن دیپلم دبیرستان و گذراندن دوره های یاد شده می توانید بهترین انتخاب را برای ادامه تحصیل در ترکیه داشته باشید و این را هم بدانید که دانشگاههای ترکیه از اعتبار بین المللی بالایی برخوردارند.
هزینه تحصیل در دانشگاههای ترکیه
نرخ شهریه دانشگاهها برای هر رشته ها متفاوت و متغیر است و کسانی که بتوانند بورسیه تحصیلی بگیرند ،این کشور جهت تحصیل رایگان شما را یاری و حمایت میکند.
اولین شرط بورسیه شدن در دانشگاههای ترکیه سن متقاضیان است بطوری که برای مقطع لیسانس سن شما باید بیش از 20 سال-فوق لیسانس بیش از 26 سال و دکترا بیش از 31 سال باشد.
ضمن اینکه معدل دیپلم دبیرستان نباید کمتر از 15 باشد. لذا پس از بررسی رزومه درسی شما و ارائه آزمون از سوی دانشگاه مربوطه و قبول شدن در آزمون و همچمین گذراندن دیگر مراحل می توانید بورسیه شوید.
مدت زمان مقاطع مختلف
به گزارش خبرنگار ما دوره کاردانی در دانشگاههای ترکیه 2 سال- لیسانس 4 سال- پزشکی 5 سال- دندانپزشکی 6 سال طول می کشد.
البته در بعضی موارد مدت تحصیل به رشته تحصیلی بستگی دارد گاها دیده شده در برخی دانشگاههای ترکیه مقطع دکترا 4 ساله به پایان می رسد.
در پایان اگر مایل به دریافت مشاوره در خصوص خرید ملک – تحصیل- ثبت رسمی و قانونی ازدواج- طلاق-اقامت دائم و موقت- ثبت شرکت ، مهاجرت و کسب و کار و سرمایه گذاری هستید می توانید با مرکز خدمات ترکیه TSCسوالات خود را از طریق واتس اپ با کارشناسان ما مطرح نمایید و پاسخ لازم را در اسرع وقت دریافت نمایید